Nordområdene: Fra muligheter til arbeidsplasser

- Det er klart for neste fase i nordområdesatsingen. Vi skal føre en aktiv politikk for å omgjøre kunnskap og ressurser til arbeidsplasser og verdiskaping, sier statsminister Erna Solberg.

I Hammerfest lanserte hun og utenriksminister Børge Brende regjeringens statusrapport for nordområdene 10. november. Regjeringen foreslår en samlet nordområdesatsing på nesten 3 milliarder kroner for 2015, en økning på godt over en halv milliard kroner fra 2014.

Illustrasjon som viser aktiviteter i nordområdene.

Nordområdene er også et globalt interesseområde. Illustrasjon: Utenriksdepartementet

Illustrasjonsbilde IA-konferansen 2014

Nasjonal IA-konferanse 2014

Regjeringen og partene i arbeidslivet inviterer 27. november til den nasjonale IA-konferansen 2014. Konferansen er gratis, og åpen for virksomheter og andre som er engasjert i IA-arbeidet. (Arbeids- og sosialdepartementet, 17.10.2014)

FLERE NYHETER

Alle nyheter
Skjermdump fra nettstedet nykommune.no

Verktøykasse for kommunesammenslåing

Nettløsningen www.nykommune.no gir kommunene mulighet til å sjekke fakta og prognoser selv. Sammen med veilederen ”Veien mot en ny kommune” har kommunene verktøy til å komme videre i arbeidet med kommunereformen.

Regjeringen Solberg

Regjeringen Solberg

Erna Solbergs regjering ble utnevnt i statsråd 16. oktober 2013. Den er utgått av Høyre (H) og Fremskrittspartiet (FrP).