Historisk arkiv

Seminar om kvinnehelse, arbeidsliv og aktiv aldring i et likestillingsperspektiv

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet

Fredag 7. mars kl. 09.00-12.00 på Litteraturhuset i Oslo.

I anledning kvinnedagen 8. mars inviterer de fire kvinnelige statssekretærene i Helse- og omsorgsdepartementet (Astrid Nøklebye Heiberg, Lisbeth Normann, Anne Grethe Erlandsen og Cecilie Brein-Karlsen) til et seminar om kvinnehelse, arbeidsliv og aktiv aldring i et likestillingsperspektiv.

I anledning kvinnedagen 8. mars inviterer de fire kvinnelige statssekretærene i Helse- og omsorgsdepartementet (Astrid Nøklebye Heiberg, Lisbeth Normann, Anne Grethe Erlandsen og Cecilie Brein-Karlsen) til et seminar om kvinnehelse, arbeidsliv og aktiv aldring i et likestillingsperspektiv.

- Vi ønsker å sette sentrale spørsmål for morgendagens samfunn på dagsorden. Vi ønsker derfor å debattere om det er forhold i arbeidslivet, forhold ved kvinners helse- og livssituasjon eller andre faktorer som kan forklare at flere kvinner enn menn går tidlig ut av arbeidslivet. Vi må stille de gode spørsmålene og få frem kunnskap om hvilke forhold som påvirker kvinners helse positivt og negativt, står det i invitasjonen.

Seminaret avholdes fredag 7. mars kl. 09.00-12.00 på Litteraturhuset i Oslo.

Les invitasjonen, programmet og se påmeldingsinformasjon.