Historisk arkiv

Den europeiske kvalitetskonferansen for offentlig sektor

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings- og administrasjonsdepartementet

Den femte internasjonale konferansen for kvalitet i offentlig sektor (5qc) går av stabelen 20. - 22. oktober 2008 i Paris. Arrangør er EUPAN, samarbeidsorganet for EU landene når det gjelder fornying og effektivisering av offentlig sektor.

Den femte internasjonale konferansen for kvalitet i offentlig sektor (5qc) går av stabelen 20. til 22. oktober 2008 i Paris, under det franske formannskap i EU.  Arrangør er EUPAN, samarbeidsorganet for EU landene når det gjelder fornying og effektivisering av offentlig sektor.

Det er arbeidsgruppen IPSG (Innovative Public Services Working Group) i EUPAN som er ansvarlig for konferansen, som er den klart største konferansen av sitt slag i Europa, med ca 1500 deltagere fra hele verden.

Direktoratet for forvaltning og IKT (DIFI) har sammen med Fornyings- og administrasjonsdepartementet valgt ut to norske "best practise cases" som vil bli presentert på konferansens workshops. Disse er "The Efficiency Improvement Networks on Child welfare" ved KS og "My page" (Minside) fra tidligere norge.no, nå DIFI.

Er du interessert i å vite mer om konferansen og Norges deltagelse, ta kontakt med Gudrun Vik i DIFI, tlf. 22 45 12 47

Program (engelsk)

Påmelding

Logoen til den femte internasjonale konferansen for kvalitet i offentlig sektor (5qc)