Historisk arkiv

Myrmel-Johansen ekspedisjonssjef for IKT og fornying

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings- og administrasjonsdepartementet

Lars-Henrik Myrmel-Johansen er ansatt som ekspedisjonssjef i Fornyings- og administrasjonsdepartementet i den nyopprettede avdelingen for IKT og fornying (AIF).

Lars-Henrik Myrmel-Johansen er ansatt som ekspedisjonssjef i Fornyings- og administrasjonsdepartementet i den nyopprettede avdelingen for IKT og fornying (AIF). Avdelingen er nyetablert som resultat av at Avdeling for forvaltningsutvikling og IT-politisk avdeling slås sammen.

Lars-Henrik Myrmel-Johansen er 35 år og samfunnsviter med doktorgrad (PhD) i Industrial Relations fra London School of Economics 1999.

Han har vært ansatt i FAD siden 2004, blant annet som fungerende ekspedisjonssjef i Økonomisk analyseenhet og ekspedisjonssjef i Avdeling for forvaltningsutvikling. Myrmel-Johansen var interimsdirektør ved etableringen av Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).

Han har tidligere forsket ved Stiftelsen for samfunns- og næringslivsforskning (SNF) og Forskningsstiftelsen Fafo, og vært konsulent i McKinsey & Co.
 
Avdeling for IKT og fornying ivaretar departementets overordnede ansvar for forvaltning og fornying av offentlig sektor, og for IKT-politikken. Avdelingen har ansvaret for etatsstyringen av Direktoratet for forvaltning og IKT. Avdelingen består av Seksjon for IKT og samfunn, Forvaltningspolitisk enhet, Enhet for fornying og eforvaltning, og Økonomisk analyseenhet.

Les mer om Avdeling for IKT og fornying