Historisk arkiv

Klarsignal for mer rehabilitering ved Høgskolen i Gjøvik

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet

- Det er en stor glede å kunne gi klarsignal til rehabilitering og utvidelse av bygg A, som vil ferdigstilles 50 år etter at byggingen av Campus Kallerud startet, sa Fornyingsminister Rigmor Aasrud under sin tale på Høgskolen i Gjøvik i dag.

Ministeren var på Gjøvik i forbindelse med nyåpningen av det rehabiliterte B-bygget ved skolen, og hadde samtidig med seg nyheten om at regjeringen har gitt sin tilslutning til oppstart av neste steg i prosessen.
- Jeg vet at det i hele vinter har vært stor spenning og utålmodighet for å komme videre med prosjektet. Nå kan jeg si at jeg ser frem til et nytt besøk i 2014 til et rehabilitert og utvidet bygg A, sa Aasrud.

Høgskolen i Gjøvik har hatt et stort behov for modernisering og tilpasning av sine lokaler. Arbeidene med B-bygget ble startet opp i 2011 og har medført både innvendig og utvendig ombygging av B-bygget.

Prosjektet som nå skal settes i gang har en styringsramme på 138 millioner kroner og omfatter rehabilitering av 7 053 m2 i A-bygget fra 1966, samt bygging av tilleggsareal på 749 m2. Lokalene skal benyttes av Avdeling for informasjonssikkerhet og medieteknologi.