Historisk arkiv

Helseministeren besøkte Modum Bad

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Helse- og omsorgsdepartementet

I anledning verdensdagen for psykisk helse onsdag 10. oktober besøkte helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre representanter for Modum kommune og Modum bad.

I anledning verdensdagen for psykisk helse onsdag 10. oktober besøkte helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre representanter for Modum kommune og Modum bad. I tillegg til å få en orientering om virksomheten ved Frisklivsentralen og samarbeidet mellom Modum bad og kommunen, møtte helseministeren også brukere som fortale om hvor viktige det er med lavterskeltilbud. De kunne ikke få fullrost Frisklivsentralen nok for det arbeidet de gjør for å hjelpe folk tilbake.

Helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre og administrerende direktør Ole Johan Sandvand
Helse- og omsorgsministeren ble vist rundt på Modum bad av administrerende direktør Ole Johan Sandvand (Helse- og omsorgsdepartementet)

- Det at noen så oss, fulgte oss opp og ga ros og fikk oss ut i skauen var utrolig viktig. Til å begynne med var det tungt, men de fortsatte å ta kontakt og spurte hva de kunne gjøre for å få meg til møte opp. Jeg merket at det var noen som ville deg vel. Det har gitt resultater, fortalte Odd Runar Bråthen.

- Å høre disse livskraftige historiene fra dere gir håp, sa Jonas Gahr Støre.

- Det er også veldig inspirerende å høre om de erfaringene dere her på Modum Bad og i kommunen har med samhandlingsreformen og betydningen av å forebygge på et tidlig tidspunkt.

Helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre, Harry Øie og Odd Runar Bråthen.
Å høre disse livskraftige historiene fra dere gir håp, sa helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre til Harry Øie og Odd Runar Bråthen. (Helse- og omsorgsdepartementet)

 

Følg Helse- og omsorgsdepartementet på Facebook Følg oss på Facebook       Følg Helse- og omsorgsdepartementet på Twitter Følg oss på Twitter