Historisk arkiv

Mangfoldsåret 2008 er i gang

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kultur- og kirkedepartementet

Lørdag 12. januar braker det løs med felles åpningsseremoni for Stavanger som europeisk kulturhovedstad og Mangfoldsåret. Samtidig lanseres en informasjonsfolder om Mangfoldsåret på bokmål, nynorsk, samisk og engelsk. Folderen gir generell informasjon om bakgrunnen og koordineringen av Mangfoldsåret, Norges internasjonale forpliktelser, samt tips om hva kulturaktører kan gjøre for å bidra til å gjenspeile kulturelt mangfold.

Informasjonsfolderens forsideLørdag 12. januar braker det løs med felles åpningsseremoni for Stavanger som europeisk kulturhovedstad og Mangfoldsåret. Samtidig lanseres en informasjonsfolder om Mangfoldsåret på bokmål, nynorsk, samisk og engelsk. Folderen gir generell informasjon om bakgrunnen og koordineringen av Mangfoldsåret, Norges internasjonale forpliktelser, samt tips om hva kulturaktører kan gjøre for å bidra til å gjenspeile kulturelt mangfold.

Den polske billedkunstneren Aleksandra Niemczyk, bosatt i Norge, har laget folderens illustrasjoner. Hennes kunst er inspirert av norske landskap.

 

Bokmål: Last ned informasjonsfolder om Mangfoldsåret 2008

Nynorsk: last ned informasjonsfolder om Mangfaldsåret 2008

Samisk: Last ned informasjonsfolder om Mangfoldsåret 2008

English: Download folder about the Norwegian Year of Cultural Diversity


For mer informasjon om Mangfoldsåret 2008 se nettstedet www.kultureltmangfold.no