Analyse om prosesser og tidsbruk i forbindelse med boligprosjekter

Asplan Viak har på oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet laget utredningen ”Fra planlegging til ferdigstillelse av boligprosjekt”. Utredningen går inn på tidsbruk i forbindelse med gjennomføring av boligprosjekter – fra planlegging til ferdigstilling. I rapporten er det foretatt casestudier av 2 boligprosjekter i hver av de fire største byene i Norge. Tidsbruken i plan- og byggeprosessen er blitt kartlagt og analysert. På bakgrunn av funnene inneholder utredningen også vurderinger for å få til redusert tidsbruk på disse områdene.

Asplan Viak har på oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet laget utredningen ”Fra planlegging til ferdigstillelse av boligprosjekt”. Utredningen går inn på tidsbruk i forbindelse med gjennomføring av boligprosjekter – fra planlegging til ferdigstilling.

I rapporten er det foretatt casestudier av 2 boligprosjekter i hver av de fire største byene i Norge. Tidsbruken i plan- og byggeprosessen er blitt kartlagt og analysert. På bakgrunn av funnene inneholder utredningen også vurderinger for å få til redusert tidsbruk på disse områdene.

Asplan Viak - Fra planlegging til ferdigstillelse av boligprosjekt (pdf)