Historisk arkiv

Ny Særavtale om dekning av utgifter til reise og kost innenlands

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Kommunal- og moderniseringsdepartementet

Kommunal- og moderniseringsdepartementet og hovedsammenslutningene er blitt enige om en ny "Særavtale om dekning av utgifter til reise og kost innenlands", med virkning fra 1. januar 2015.

Kommunal- og moderniseringsdepartementet og hovedsammenslutningene er blitt enige om en ny Særavtale om dekning av utgifter til reise og kost innenlands, med virkning fra 1. januar 2015.

Avtalen innebærer en sammenslåing av nåværende Særavtale for reiser innenlands for statens regning og Særavtale om kostgodtgjørelse ved rutinemessige faste tjenesteoppdrag uten overnatting.

Kommentarene til den nye avtalen vil bli publisert i løpet av november. Kommentarene vil også bli innarbeidet i Statens personalhåndbok og blir 1. januar 2015 publisert på www.lovdata.no/sph.

Innenlandsreiser foretatt til og med 31. desember 2014 skal følge enten Særavtale for reiser innenlands for statens regning eller Særavtale om kostgodtgjørelse ved rutinemessige faste tjenesteoppdrag uten overnatting. Reiser foretatt fra 1. januar 2015 skal følge den nye avtalen.

Spørsmål om den nye avtalen kan rettes til reiseregulativene@kmd.dep.no eller postmottak@kmd.dep.no.