Historisk arkiv

Nytt fra Saman om ein betre kommune, november 2012

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kommunal- og regionaldepartementet

Nr. 6/12

Toppsaken i novemberutgaven av nyhetsbrevet til Saman om ein betre kommune er nytt opptak av kommuner. 51 nye prosjekter med til sammen 59 kommuner fikk i går den gledelige beskjeden at de er tatt opp i programmet. Årets to siste nettverkssamlinger ble avviklet tidligere denne måneden. Sykefravær Sør hadde samling i Lyngdal 7.-8. november, mens Kompetanse Nord møttes på Gardermoen 14.-15. november. I nyhetsbrevet får du en stemningsrapport fra begge samlingene. Vi får også et innblikk i hvordan Bergen kommune har staket ut kursen i kjølvannet av det omfattende nærværsprosjektet.

Toppsaken i novemberutgaven av nyhetsbrevet til Saman om ein betre kommune er nytt opptak av kommuner. 51 nye prosjekter med til sammen 59 kommuner fikk i går den gledelige beskjeden at de er tatt opp i programmet.

Årets to siste nettverkssamlinger ble avviklet tidligere denne måneden. Sykefravær Sør hadde samling i Lyngdal 7.-8. november, mens Kompetanse Nord møttes på Gardermoen 14.-15. november. I nyhetsbrevet får du en stemningsrapport fra begge samlingene. Vi får også et innblikk i hvordan Bergen kommune har staket ut kursen i kjølvannet av det omfattende nærværsprosjektet.