Historisk arkiv

Mat: Bli med i trekningen av skolebesøk!

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: Under Smakens uke vil en rekke skoler på 6. klassetrinnet rundt i landet få besøk av egne Smaksteam. De som vil, må melde sin interesse. Smaksteamet vil hjelpe elevene inn i smakens verden gjennom tre skoletimer. Smakens uke er uke 45.

mmm...med SMAK på timeplanenMat: Under Smakens uke vil en rekke skoler på 6. klassetrinnet rundt i landet få besøk av egne Smaksteam. De som vil, må melde sin interesse. Smaksteamet vil hjelpe elevene inn i smakens verden gjennom tre skoletimer. Smakens uke er uke 45.

Smaksteamene på to er satt sammen av konsulenter fra Opplysningskontorene i landbruket, kokker fra Norges Kokkemesteres Landsforening og smakseksperter fra Nofima mat (Matforsk). Hvert team har med seg egne ”smakskofferter” som er fullt utstyrt til å gjennomføre en tre timers opplevelsesreise i smak.

De skoleklassene som ønsker å benytte undervisningsopplegget i Smakens uke (uke 45), er med i trekningen om besøk av et Smaksteam med Smakskoffert!

Fyll ut og send din påmelding til oss snarest og senest 12. september. Skoler som trekkes ut får beskjed i løpet av september.

Mat: Under Smakens uke vil en rekke skoler på 6. klassetrinnet rundt i landet få besøk av egne Smaksteam. De som vil, må melde sin interesse.