Historisk arkiv

Landbruk: Følg Brekks sommerdagbok

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruk: Kjøp turkart på nett, finn lokal mat langs veien eller bestill en gardsferie i sommer. Gjennom hele juli måned vil landbruks- og matminister Lars Peder Brekk vise vei til godt og nyttig forbrukerstoff i sin sommerdagbok.

Landbruk: Kjøp turkart på nett, finn lokal mat langs veien eller bestill en gardsferie i sommer. Gjennom hele juli måned vil landbruks- og matminister Lars Peder Brekk vise vei til godt og nyttig forbrukerstoff i sin sommerdagbok.

Landbruks- og matdepartementets underliggende virksomheter har mengder av forbrukerinformasjon på sine nettsider. Det samme har en rekke andre nettsteder hvor departementet bidrar med støtte. Fra 1. juli vil landbruks- og matminister Lars Peder Brekk tipse om nettsider med nyttig forbrukerinformasjon og opplevelser knyttet til landbruk, mat og reiseliv, i sin sommerdagbok.

   
Landbruk: Gjennom hele juli måned vil landbruks- og matminister Lars Peder Brekk vise vei til godt og nyttig forbrukerstoff i sin sommerdagbok. Foto: Torbjørn Tandberg.

- Landbruks- og matforvaltningen har store og varierte oppgaver som mange ikke kjenner til. En rekke av oppgavene og tjenestene er direkte forbrukerretta og fortjener å bli løftet fram. Hvem vet for eksempel at Statskog driver med utstrakt hytteutleie over store deler av landet, eller at Bioforsk har en egen plantevernguide på nett som gir samlet oversikt over godkjente plantevernmidler til blant annet hagebruk, sier landbruks- og matminister Lars Peder Brekk (Sp).