Den Norske Matfestivalen i Ålesund starter i dag 21. august kl. 12.00. 

Matfestivalen ønsker å formidler matkultur og inspirer til nyutvikling og rekruttering for profesjonelle aktører og det matinteresserte norske folk. Det blir mange spennende utstillere, fagseminar, kurs, gode mat- og drikkeopplevelser på arenaen og festivaltilbud på byens restauranter og hotell. 

Festivalen varer til 25. august.

Vesterålen Matfestival
Vesterålen Matfestivaler en regional matfest, med arrangementstilbud i alle 5 kommunene i Vesterålen, som arrangeres i perioden 23.-31. august.

Festivalen ønsker å markedsføre hele regionen, og å bidra til samarbeid mellom alle som arbeider med mat i Vesterålen.

Målet med festivalen er å knytte sammen produsenter av lokal mat, og utvikle regionen til å bli en region turistene bare må besøke, grunnet den gode lokale maten som blir tilbudt på spisestedene. 

Matfestival
Det blir matvestivaler både i nord og vest i august. (Foto: LMD)