Historisk arkiv

Hva skjer på Grüne Woche i Berlin

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Norge deltar fra 20. - 29. januar på Grüne Woche i Berlin, en av verdens største forbrukermesser for landbruk, mat og reiseliv. Hold deg oppdatert på hva som skjer på den norske standen ved å abonnere på nyheter via e-postvarsling eller RSS-feed.

 Abonner på e-postvarsling                 Abonner på RSS-feed
   

I år er det drøyt 60 ulike produsenter og tilbydere innen mat og reiseliv fra regionene Fjord-Norge, Oslofjordregionenog Nord-Norge som skal sette sitt preg på den norske standen på årets Grüne Woche. En rekke kokker vil være i sving i restauranten og på de ulike standene for å presentere lokale produkter og retter for et tysk publikum. Grüne Woche er regnet som en av verdens største messer for mat og landbruk, med cirka 1500 utstillere fra 60 land og 400 000 besøkende i løpet av de ti dagene messen varer.

Landbruks- og matdepartementet står bak den norske deltakelsen med blant annet Innovasjon Norge og Norges ambassade i Berlin som sentrale samarbeidspartnere. 
Fredag 20. januar åpner landbruks- og matminister Lars Peder Brekk den norske standen på Grüne Woche 2012 Halle 8.2, Stand 102.

    


Monica Berstad Mæland på Grüne Woche 2011 for Møre og Romsdal

Monica Berstad Mæland på Grüne Woche 2011 for Møre og Romsdal (Foto: Fjord Norge)

Internationale Grüne Woche, 20.01. - 29.01.2012
Messe Berlin, Messedamm 22,
D - 14055 Berlin