Historisk arkiv

Regjeringens utvalg for verdier av økosystemtjenester inviterer til innspillsmøte

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

Utvalget er opptatt av at arbeidet skal være relevant for flest mulige grupper i samfunnet. Det gjelder blant annet myndigheter på alle nivå, kunnskapsmiljøer, næringsliv, grunneiere, politiske organisasjoner, miljøorganisasjoner og andre organisasjoner. Utvalget ser på innspill fra organisasjoner og andre som har interesser i norske økosystemer som en viktig kilde til kunnskap og rettesnor for arbeidet, og en mulighet til å skape dialog om hvordan kunnskapsgrunnlaget for politikk og forvaltning kan styrkes.

Utvalget inviterer derfor til et innspillsmøte onsdag 9. mai 2012 kl 10:00-18:00

Møte vil finne sted i Oslo sentrum. Deltakerne inviteres til å presentere synspunkter innenfor en tidsramme på 10 minutter. Det vil i tillegg være mulig å levere inn et skriftlig innspill på inntil 3 sider.

Organisasjoner og andre som ønsker å gi innspill og delta på møtet må melde fra om dette pr e-post innen 20.april til Anne.Brendemoen@md.dep.no, som også kan svare på eventuelle spørsmål (tlf 22 24 57 98). Innspill som skal presenteres på møtet må sendes på e-post til samme adresse innen 30.april