Historisk arkiv

Geir Isaksen ny konsernsjef i NSB

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Samferdselsdepartementet

Styret i NSB har i dag ansatt Geir Isaksen som ny konsernsjef i NSB-konsernet. Geir Isaksen kommer fra stillingen som konsernsjef i Cermaq ASA.

Geir IsaksenStyret i NSB har i dag ansatt Geir Isaksen som ny konsernsjef i NSB-konsernet. Geir Isaksen kommer fra stillingen som konsernsjef i Cermaq ASA.

–Jeg gratulerer NSB med valg av ny konsernsjef. Dette er et godt valg. Geir Isaksen er kjent som en erfaren leder med solid bakgrunn fra virksomhet med offentlig eierskap og stort resultatfokus, sier samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa.

NSB er Norges største transportkonsern, med en omsetning på over 11 milliarder kroner og med ca 12 000 ansatte innen forretningsområdene persontrafikk med tog og buss, gods, eiendom, samt støttefunksjoner som vedlikehold, renhold og IKT.

–Geir Isaksen bør ha de beste forutsetninger for å lykkes som konsernsjef i NSB. Han har ledet utviklingen av Cermaq fra en statlig forvaltningsvirksomhet til et stort børsnotert, internasjonalt konsern. Dette må nødvendigvis ha vært en stor og krevende prosess. Jeg har også registrert at Cermaq leverte meget gode resultater for 2010, sier samferdselsministeren.

Pressemelding fra NSB

Pressetelefon: 919 14 777