• Utenriksråden møtte EUs embetsverk

  20.10.2014 – Vi må forfølge våre interesser i EU-systemet på alle nivåer og med stor kraft, sier utenriksråd Wegger Christian Strømmen. Han var nylig i Brussel for møter på embetsnivå i EU-systemet.

  EUs utenrikspolitikk er viktig for at vi skal finne ut hvor vi skal seile her i verden. Da er det viktig å vite hvor de andre skipene rundt oss er, sier utenriksråd Christian Wegger Strømmen.
 • Utlysing: Bulgaria søker norske fornybar-partnarar

  13.10.2014 Om lag 70 prosent av Bulgarias energiforbruk vert dekt gjennom import, mellom anna frå Russland. For å auke bruken og produksjonen av fornybar energi, søker Bulgaria etter norske partnarar.

 • Sundtoft invitert til klimagruppe i EU

  Klima- og miljøminister Tine Sundtoft med sin danske kollega Rasmus Helveg Petersen

  07.10.2014 Klima- og miljøminister Tine Sundtoft deltok 6. oktober i sitt første møte i Europas viktigste arbeidsgruppe for klima, EUs Green Growth Group.

 • Seminar om norsk gass på Norges hus

  09.10.2014 13. november arrangerer Norges delegasjon til EU, Den norske ambassaden i Brussel og Statoil seminaret The role of gas in the future energy mix in Belgium and North-West Europe.

 • Ukens quiz

  20.10.2014 Statnett har nylig fått konsesjon til å legge to nye undersjøiske strømkabler. Den ene skal til Tyskland, og den andre, som blir verdens lengste, skal til …?

Følg oss!