• Ny digital læringsressurs for unge om Norge og EU

  28.11.2014 Statssekretær i Utenriksdepartementet, Ingvild Stub, lanserte i dag en ny digital læringsressurs om Norge og EU. Nettsidene er tilrettelagt for undervisning i videregående skole, og er utviklet av Nasjonal digital læringsarena (NDLA) og Senter for internasjonalisering av utdanning (SIU).

  Statssekretær Ingvild Stub mener at den nye læringsressursen er et viktig bidrag i arbeidet med å øke unges kunnskap om forholdet mellom Norge og EU, og gir Norge mulighet til å bli et foregangsland i
 • Human rights in Modern Europe

  28.11.2014 Statssekretær Ingvild Næss Stubs tale under en konferanse 27. november arrangert av av den norske ambassade i Bratislava, Open Society Foundation & Ekopolis og det slovakiske utenriksministeriet.

 • Ledig stilling: IKT-medarbeider

  Norges delegasjon til EU og ambassaden i Brussel er med sine 60 medarbeidere Norges største utenriksstasjon. Foto: Maria Erdal Askim

  19.11.2014 Norges delegasjon til EU og ambassaden i Brussel søker en dyktig IKT-medarbeider med god forståelse for sikkerhetsspørsmål.

 • Diskuterte radikalisering og valdeleg ekstremisme

  24.11.2014 Framandkrigarar er ei utfordring for mange europeiske land. Korleis dagens juridiske rammeverk påverkar vår evne til å møte problemet var temaet på eit seminar i Noregs Hus 6. november.

 • Ukens quiz

  24.11.2014 Over nyttår skal Norge og EU i gang med nye forhandlinger om EØS-avtalens artikkel 19. Hva skal det forhandles om?

Følg oss!