• Felles forskningsprosjekter mellom Norge og Tsjekkia

  29.08.2014 Kreft, Huntingstons sykdom, forurensing, CCS, innovasjon i helse- og omsorg. Listen er lang over temaer norske og tsjekkiske forskere nå skal forske sammen på.

  Til tross for at antallet kvinner i samtlige sektorer øker raskere enn antallet menn, når kvinnelige forskere fortsatt ikke opp når det gjelder beslutningstakende posisjoner. Foto: European Union 2013
 • Inviterer norske aktører til å lære om nye Interreg

  Interreg skal fremme sosial og økonomisk integrasjon over landegrensene gjennom regionalt samarbeid, blant annet mellom norske og svenske regioner. Foto: Visit Oslofjord

  03.06.2014 22. og 23. september arrangerer Kommunal- og moderniseringsdepartementet oppstartskonferanse for den nye Interreg-perioden. Påmeldingsfrist 9. september!

 • Ukens quiz

  01.09.2014 Norge er med i EUs indre energimarked gjennom EØS-avtalen. Denne uken lurer vi på hvor stor andel av den norske oljeproduksjonen som går til EU-markedet.

 • Selvportretter bak murene

  Bildet er ikke av kunstneren

  22.08.2014 Hun er tidligere prostituert og narkoman. I dag en anerkjent spansk fotokunstner. Med EØS-midler i ryggen har hun lært innsatte på Bredtveit fengsel å transformere smerte og følelser til kunst.

 • Vil du jobbe med EØS-midlene?

  04.08.2014 Til sekretariatet vårt i Brussel søker vi ny senior kommunikasjonsrådgiver. Er det deg?

Følg oss!