• Utenriksråden møtte EUs embetsverk

  20.10.2014 – Vi må forfølge våre interesser i EU-systemet på alle nivåer og med stor kraft, sier utenriksråd Wegger Christian Strømmen. Han var nylig i Brussel for møter på embetsnivå i EU-systemet.

  EUs utenrikspolitikk er viktig for at vi skal finne ut hvor vi skal seile her i verden. Da er det viktig å vite hvor de andre skipene rundt oss er, sier utenriksråd Christian Wegger Strømmen.
 • Norsk-tsjekkisk forskningssamarbeid på Svalbard

  21.10.2014 Visste du at Tsjekkia har fått sin egen forskningsstasjon på Svalbard? Norge og Tsjekkia er enige om å bruke EØS-midler til å styrke forskningssamarbeidet, og klimaforskning er ett av temaene.

 • Norske posisjoner på EUs energi- og klimarammeverk

  Klima- og miljøminister Tine Sundtoft og olje- og energiminister Tord Lien i Brussel 11. februar 2014 for å diskutere forslaget til klima- og energirammeverk mot 2030

  06.10.2014 Klima- og energipolitikk er sentrale politikkområder for både Norge og EU. Regjeringen har derfor utarbeidet norske posisjoner på forslaget om energi- og klimarammeverk mot 2030 som EUs stats- og...

 • Seminar om norsk gass på Norges hus

  09.10.2014 13. november arrangerer Norges delegasjon til EU, Den norske ambassaden i Brussel og Statoil seminaret The role of gas in the future energy mix in Belgium and North-West Europe.

 • Ukens quiz

  20.10.2014 Statnett har nylig fått konsesjon til å legge to nye undersjøiske strømkabler. Den ene skal til Tyskland, og den andre, som blir verdens lengste, skal til …?

Følg oss!