Høringsbrev

Kulturdepartementet sender med dette rapporten ”Utredning av insentivordninger for film- og tv-produksjon” på høring. Rapporten er utarbeidet av Oslo Economics.

Høring - utredning av insentivordninger for film og tv-produksjon

Kulturdepartementet sender med dette rapporten ”Utredning av insentivordninger for film- og tv-produksjon” på  høring. Rapporten er utarbeidet av Oslo Economics.

Rapporten, høringsbrevet og liste over høringsinstanser er tilgjengelig på Kulturdepartementets nettside. Instanser som ikke er nevnt på høringslisten kan også gi høringsuttalelse. Kulturdepartementet ber spesielt om innspill til rapportens kapittel 4 og 5, og særlig en vurdering av kapasiteten i film- og tv-bransjen, men høringsinstansene står fritt til å kommentere andre deler av rapporten.

Figur 3-3 på side 20 i rapporten henviser til filmer med norske minoritetsprodusenter og ikke utenlandske filminnspillinger i Norge slik det står i figurtittelen. Oslo Economics har ikke kjennskap til hvor mange av disse filmene som faktisk  har blitt innspilt i Norge.

Høringsfristen er 7. august 2014. Høringsuttalelser sendes fortrinnsvis per e-post til postmottak@kud.dep.no , eventuelt som vanlig post til Kulturdepartementet, Postboks 8030 Dep, 0030 Oslo.

Med hilsen                                                                        

Nina Økland (e.f.)
ekspedisjonssjef

                                                                                          Ellen S. Tauland                    avdelingsdirektør