Historisk arkiv

Mat med mer mening

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk ønsker å involvere forbrukerne i matpolitikken. Han har satt i gang prosjektet Mat med mer mening, og starter med å invitere til folkemøte på Verftet i Bergen, 21. april kl 18.00.

Mat: Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk ønsker å involvere forbrukerne i matpolitikken og bringe bonde og forbruker nærmere hverandre. Han har satt i gang prosjektet Mat med mer mening, og starter med å invitere til folkemøte på Verftet i Bergen, 21. april kl 18.00.

Lars Peder Brekk inviterer til folkemøte på Verftet i Bergen for samtale og debatt.

Møtet vil ha to bolker; den første skal handle om norsk matproduksjon, innovasjon i distriktene og lokal mat, mens den andre skal handle om norsk mat i et internasjonalt perspektiv, herunder retten til egen matproduksjon.

Professor Viktor Normann, blogger Anne Viken, Sigrun Løkken, Simen Staalnacke fra Moods of Norway, Bjarte Finne som arbeider som kokk og journalist Frode Bjerkestrand vil alle bidra til at det blir en engasjerende kveld. Finn Tokvam er kveldens ordstyrer.

Mer informasjon om arrangementet kan du få ved å følge med på facebook-gruppa "Mat med mer mening". Den oppdateres jevnlig med ny informasjon.

     Plakat - Grill matministeren

Mat: Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk har satt i gang prosjektet Mat med mer mening, og starter med å invitere til folkemøte på Verftet i Bergen, 21. april kl 18.00.