Historisk arkiv

Næringsutvikling: Hestenæringen sikrer arbeidsplasser

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Næringsutvikling: - Hestenæringen bidrar positivt til landets økonomi, og sikrer arbeidsplasser og aktivitet over hele landet, sier landbruks- og matminister Lars Peder Brekk. Han holdt i dag åningstalen på Verdenskonferansen for travsport i Oslo.

Næringsutvikling: - Hestenæringen bidrar positivt til landets økonomi, og sikrer arbeidsplasser og aktivitet over hele landet, sier landbruks- og matminister Lars Peder Brekk. Han holdt i dag åpningstalen på Verdenskonferansen for travsport i Oslo.  

Hvert annet år samles travsportsledelsen fra Europa, USA, Canada, Australia og New Zealand for å diskutere spørsmål som berører sporten. Det gjelder såvel regelverk, doping-problematikk, som dyrevelferd, etikk og spill. I år er det Det Norske Travselskap som er verter for konferansen som holdes i Oslo.
 
- Regjeringens landbrukspolitikk har som mål å tilrettelegge forholdene for landbruks-produksjon knyttet til hest og avl av hest. Vi ser dette som et viktig element i arbeidet for å sikre et levende landbruk over hele landet, sier landbruks- og matminister Lars Peder Brekk.

      Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk. Foto: LMD
Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk holdt i dag åpningstalen på Verdenskonferansen for travsport i Oslo. Foto: LMD

Næringsutvikling: - Hestenæringen bidrar positivt til landets økonomi, og sikrer arbeidsplasser og aktivitet over hele landet, sier landbruks- og matminister Lars Peder Brekk.