Historisk arkiv

Brekk markerte KLFs 100 års jubileum

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk åpnet serveringen da Kjøtt- og fjørfebransjen Landsforbund (KLF) feiret sitt 100 års jubileum midt på Egertorget i Oslo i dag. - Dere er viktige bidragsytere til en produksjon som blir stadig viktigere i en verden som trenger mer mat, sa Brekk i sin hilsen.

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk åpnet serveringen da Kjøtt- og fjørfebransjen Landsforbund (KLF) feiret sitt 100 års jubileum midt på Egertorget i Oslo i dag.  - Dere er viktige bidragsytere til en produksjon som blir stadig viktigere i en verden som trenger mer mat, sa Brekk i sin hilsen.

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) er en interesse- og bransjeorganisasjon som representerer den privateide, frittstående delen av kjøtt-, egg- og fjørfebransjen i Norge. Organisasjonen har 159 medlemsbedrifter fordelt på 182 anlegg. Bedriftene er spredt over hele landet i rundt 100 kommuner og har om lag 4400 årsverk med en omsetning på til sammen 15,5 milliarder kroner.

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk åpnet serveringen da Kjøtt- og fjørfebransjen Landsforbund (KLF) feiret sitt 100 års jubileum midt på Egertorget i Oslo i dag.
Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk åpnet serveringen da Kjøtt- og fjørfebransjen Landsforbund (KLF) feiret sitt 100 års jubileum midt på Egertorget i Oslo i dag. Foto: LMD