Historisk arkiv

Brekk til Bioforsk-konferansen 2011

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Årets Bioforsk-konferanse arrangeres 9. og 10. februar i Sarpsborg. Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk holder et av åpningsinnleggene. Hovedtema i år er muligheter og utfordringer for norsk mat- og fôrproduksjon i et voksende og stadig mer krevende marked.

Årets Bioforsk-konferanse arrangeres 9. og 10. februar i Sarpsborg. Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk holder et av åpningsinnleggene på konferansens første dag, hvor hovedtema i år er muligheter og utfordringer norsk mat- og fôrproduksjon står overfor i et voksende og stadig mer krevende marked.

Konferansen har utviklet seg til å bli en av norsk landbruks viktigste møteplasser og faglige arenaer.

Hovedtema i år er muligheter og utfordringer norsk mat- og fôrproduksjon står overfor i et voksende og stadig mer krevende marked. Skal sjølforsyningsgraden i norsk matproduksjon opprettholdes, trengs ny kunnskap innen tradisjonelle agronomiske fagfelt, så vel som innen miljø og bruk av nye teknologier.

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk holder et av åpningsinnleggene på konferansens første dag.

Bioforsk-konferansen 2011
9. og 10. februar
Quality Hotel og Resort i Sarpsborg.    

    Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk
Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk holder et av åpningsinnleggene på Bioforsk-konferansens første dag. Foto: Torbjørn Tandberg

Kontaktperson for landbruks- og matministeren:
Kommunikasjonssjef Ottar Løvik, 48 14 04 77.

Forsidebilde: Kornåker. Foto: Jørn Areklett Omre, Samfoto