Historisk arkiv

Nytt regionalt bygdeutviklingsprogram for Hedmark

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Hedmark har vedtatt sitt første regionale bygdeutviklingsprogram. Programmet er Hedmark sitt svar på oppdraget i landbruksmeldingen om å styrke og samordne det regionale handlingsrommet innenfor områdene landbruksbasert næringsutvikling, miljø og skog/klima.

Hedmark har vedtatt sitt første regionale bygdeutviklingsprogram.  Programmet er Hedmark sitt svar på oppdraget i landbruksmeldingen om å styrke og samordne det regionale handlingsrommet innenfor områdene landbruksbasert næringsutvikling, miljø og skog/klima.

Bygdeutviklingsprogrammet er utarbeidet i tett samarbeid med Hedmark Bondelag, Hedmark Bonde- og Småbrukarlag, Hedmark fylkeskommune, Innovasjon Norge, skognæringa, kommunene og regionrådene i fylket.

Hovedmålet i bygdeutviklingsprogrammet:
Hedmark skal ha et livskraftig og attraktivt landbruk av høy kvalitet som bidrar til produksjon, vekst og utvikling i hele fylket.

Fylkesmannen presenterte nytt Regionalt bygdeutviklingsprogram i samarbeid med næringsorganisasjonene på Rensvold gård i Stange. Fra venstre grunneier Kristoffer Lund, leder i Hedmark Bondelag Einar Myki, nestleder i Hedmark Bonde- og Småbrukarlag Kjersti Røhnebæk, landbruksdirektør Haavard Elstrand og fylkesmann Sylvia Brustad.
Fylkesmannen presenterte nytt Regionalt bygdeutviklingsprogram i samarbeid med næringsorganisasjonene på Rensvold gård i Stange. Fra venstre grunneier Kristoffer Lund, leder i Hedmark Bondelag Einar Myki, nestleder i Hedmark Bonde- og Småbrukarlag Kjersti Røhnebæk, landbruksdirektør Haavard Elstrand og fylkesmann Sylvia Brustad. (Foto: Erik Haugen)