Historisk arkiv

Bli med på diskusjonen om ny transportplan

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Samferdselsdepartementet

Regjeringen skal neste år legge fram stortingsmelding om en ny Nasjonal transportplan. Nå kan du bli med på diskusjonen rundt forslaget til denne planen. Vi inviterer alle med interesse for samferdsel til å gi oss innspill fram til 29. juni 2012.

Regjeringen skal neste år legge fram stortingsmelding om en ny Nasjonal transportplan. Du kan nå bli med på diskusjonen rundt forslaget til denne planen. Vi inviterer alle med interesse for samferdsel til å gi oss innspill fram til 29. juni 2012:

http://blogg.regjeringen.no/ntpdiskusjon2012/

Forslaget til ny Nasjonal transportplan (NTP) for perioden 2014-2023 ble lagt fram av Vegvesenet, Jernbaneverket, Kystverket og Avinor 29. februar 2012, og inneholder faglige anbefalinger til regjeringens arbeid med stortingsmeldingen om NTP.

Det tar opp ulike forutsetninger og behov – og diskuterer prioriteringer, nytte og kostnader. Det er sendt på høring til fylkeskommunene og bykommunene Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Vi vil gjerne legge til rette for en allmenn diskusjon om forslaget, og inviterer privatpersoner og andre med interesse for samferdsel til å dele sine synspunkter på dette nettstedet. Du kan gi innspill om og diskutere utvalgte hovedtema her:

http://blogg.regjeringen.no/ntpdiskusjon2012/