Historisk arkiv

Bilder fra Stoltenbergs "Ut i landet"

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Skole, klima og helse stod på programmet når Jens Stoltenberg reiste til Vestfold, Telemark og Buskerud som en del av regjeringens reiseuke ”Ut i landet” . Stoltenberg besøkte Haga barneskole, han besøkte Yaras for å bli informert om deres klimainnsats og til Åssiden videregående skole i Drammen for lære om hvordan framtidens helsearbeidere skal rekrutteres.


Statsminister Stoltenberg startet besøket på Haga skole i Sande kommune. Skolen har gjort det svært bra på de nasjonale målingene og statsministeren ønsket å hilse på elevene og vil prate med lærerne for å få innspill til hva som kan gjøres for å gjøre skolen bedre.

 
Statsministeren på en omvisning hos Yara. Han fikk også en presentasjon av Yaras innsats for utvikling av ny klimateknologi. Foto: SMK.

 

 

 

 

 

 

 



 


På Åssiden videregående skole i Drammen har de sammen med kommunen og fylkeskommune iverksatt ”Aksjon helsefagarbeider” for å bidra til rekruttering til helsefaget.  Jens Stoltenberg møtte elever, representanter for rekrutteringspatruljen og lærere ved skolen. Foto: SMK