Historisk arkiv

I Trøndelag for å lytte

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Som en del av ”Samarbeid for arbeid”-prosjektet besøker statsministeren Trøndelag 8. september. - Målet er å få inspirasjon og ideer, men også å se hvor det er problemer, hvor det er mangler og hvor vi må bruke politikken for å bidra til mer deltakelse og økt verdiskaping, sier Stoltenberg.

Som en del av ”Samarbeid for arbeid”-prosjektet besøker statsminister Jens Stoltenberg Nord- og Sør-Trøndelag 8. september.

- Målet er å få inspirasjon og ideer, men også å se hvor det er problemer, hvor det er mangler og hvor vi må bruke politikken for å bidra til mer deltakelse og økt verdiskaping, sier Stoltenberg.  

I løpet av dagen skal Stoltenberg spise frokost sammen med lokale matprodusenter på Stjørdal, gjenåpne Flatåsen skole, besøke Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) samt markere åpningen av NTNUs 100-årsjubileum.

I tillegg skal statsministeren besøke fiskeribedriften SalMar på Frøya. Dagen avsluttes med en mottagelse på det nyåpnede opplevelsessenteret og nasjonale museum for pop og rock, Rockheim.

Regjeringen ut i landet

Statsministeren er ikke den eneste som besøker Trøndelag denne dagen. Kunnskapsminister Kristin Halvorsen og kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete deltar på store deler av programmet, i tillegg til landbruks- og matministeren, næringsministeren og fiskeri- og kystministeren.

Besøket er en del av Samarbeid for arbeid-prosjektet, som ble lansert av statsministeren i nyttårstalen. Les mer om Samarbeid for arbeid.

- Det var en selvfølge fra vi startet dette rådslaget at et stopp måtte bli i Trondheim og Trøndelag. Dette er en region som lykkes med mye og som er en inspirasjon og et forbilde på mange måter, sier Stoltenberg.  

Les detaljert program for Trøndelagsbesøket.