Historisk arkiv

Nettskapssprint

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet

Dersom du er programmerer, utvikler, designer, regnearkspesialist eller på andre måter er interessert i å bruke offentlige data er du invitert til å være med å lage noe med offentlige data under Nokios 2010-konferansen i Trondheim.

Dersom du er programmerer, utvikler, designer, regnearkspesialist eller på andre måter er interessert i å bruke offentlige data er du invitert til å være med å lage noe med offentlige data under Nokios 2010-konferansen i Trondheim 26.-28. oktober.

Tirsdag 26. oktober kl. 17.00 arrangerer Fornyingsdepartementet sammen med Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) en workshop om nettskap 2.0 og viderebruk av offentlige data.

Denne to-timers workshoppen er bare en liten del av det som kommer til å skje i Trondheim. På et eget rom kommer fire utviklere fra Difi til å utgjøre kjernen i det vi har valgt å kalle en ”nettskapssprint”, og DU er herved invitert til å være med!

Holder du til i Trondheim er det god plass på Rica Nidelven Hotell, men med nettilgang trenger vi ikke å la oss begrense av fysisk avstand. Bli med å lage noe du òg, og la oss dele kildekode, twitre (bruk hashtaggen #offdata), blogge og diskutere over nettet!

Sett av litt tid til å skape med offentlige data 26.-28. oktober! Vi stiller med masse offentlige data og flere spennende overraskelser. Ta med deg laptop, strømforsyning og kom!

Hilsen
data.norge.no-teamet