Historisk arkiv

Møte om Nasjonal institusjon for menneskerettigheter

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Regjeringen har opprettet en tverrdepartemental arbeidsgruppe som skal vurdere endringer/re-etablering av Nasjonal institusjon for menneskerettigheter. Gruppen inviterer til åpent møte med det sivile samfunn mandag 24. september.

Arbeidsgruppen ledes av Utenriksdepartementet og består ellers av representanter for følgende departementer: Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet, Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet, Justis- og beredskapsdepartementet og Kunnskapsdepartementet.

Arbeidsgruppen er bedt om å møte representanter fra sivilt samfunn og motta deres synspunkter på de spørsmål som er omfattet av mandatet. På denne bakgrunn vil arbeidsgruppen invitere alle interesserte til et åpent møte mandag 24. september 2012 kl. 09.00-10.30, rom NK 515, Utenriksdepartementet, 7. juni plass 1.

Påmelding til sida@mfa.no med kopi til mfu@mfa.no innen 20. september 2012.

Arbeidsgruppen vil også oppfordre sivilt samfunn til å gi skriftlig innspill til de spørsmål som er omfattet av mandatet. Slike innspill sendes til mfu@mfa.no og imøteses innen utgangen av 12. oktober 2012. Alle skriftlige innspill som mottas vil bli publisert på UDs nettside.