EU/EØS-konferanse på nett-tv

Hvordan kan næringsliv, organisasjoner og forvaltning jobbe sammen for å oppnå best mulig vilkår i EU? Dette er tema når NHO og Nærings- og fiskeridepartementet i dag inviterer til konferanse.

Hvordan kan næringsliv, organisasjoner og forvaltning jobbe sammen for å oppnå best mulig vilkår i EU? Dette er tema når NHO og Nærings- og fiskeridepartementets i dag inviterer til konferanse.

For femte året på rad inviterer NHO og Nærings- og fiskeridepartementet til konferansen Tidlig, tydelig og samlet - Norge i det indre marked.

Følg konferansen direkte på nett-tv fra klokken 12:30.

EU-EØS-minister Vidar Helgesen, Næringsminister Monica Mæland, adm. dir. i NHO Kristin Skogen Lund og Vice President, European Affairs i DNV GL, Ketil Djønne, vil alle fra sitt ståsted kaste lys over denne viktige debatten.

Ny Europakommisjon og nytt Europaparlament. Hvordan vil europeisk næringslivspolitikk se ut fremover, og hvordan vil det påvirke aktørene i det indre marked? Næringsråd i Brussel, Lars Erik Nordgaard og direktør for Svenskt Näringslivs Brusselkontor, Jens Hedström, kommer for å dele sine betraktninger.

Hvor: Næringslivets hus, Oslo.
Når: 24.november kl. 12:00-16:00.

 

 

Til toppen