Kårer Norges beste matprodukter

For syvende gang skal Det norske måltid finne frem til Norges beste matprodukter. Chilimarmelade og 53 andre spennende matprodukter skal til delfinale på Matstreif-festivalen i Oslo.

For syvende gang skal Det norske måltid finne frem til Norges beste matprodukter. Chilimarmelade og 53 andre spennende matprodukter skal til delfinale på Matstreif-festivalen i Oslo.  

For syvende gang skal Det norske måltid finne frem til Norges beste matprodukter. Konkurransen er delt inn i åtte kategorier som fordeler seg på ferske og bearbeidede råvarer, med påmeldte fra hele landet. Delfinalen vil foregå på Matstreif fredag 12. og lørdag 13. september, der Det norske måltid har et eget telt. Her skal juryen sitte og smake seg gjennom de 54 produktene og nominere finalister.

Stolte av kvaliteten
Målet med konkurransen er å øke etterspørselen etter norsk mat og drikke, skape stolthet over norske råvarer og styrke omdømmet for norsk matproduksjon.

Chilimarmeladen fra Hansasand gård i Rogaland er en av finalistene du finner på Matstreif. Den inneholder chili og paprika fra egen gård, og skal passe spesielt til ost og asiatisk mat.
Chilimarmeladen fra Hansasand gård i Rogaland er en av finalistene du finner på Matstreif. Den inneholder chili og paprika fra egen gård, og skal passe spesielt til ost og asiatisk mat. (Foto: Hanasand Gård)
Til toppen