Ny samferdselsråd i EU-delegasjonen i Brussel

Camilla Ongre - fra 1. september 2014

Olav Grimsbo som har vært samferdselsråd i EU-delegasjonen de siste fire årene slutter 1. september. Ny samferdselsråd er Camilla Ongre.

Olav Grimsbo og ny samferdselsråd Camilla Ongre.

Olav Grimsbo som har vært samferdselsråd på EU-delegasjonen de siste fire årene slutter 1. september 2014. Ny samferdselsråd er Camilla Ongre.

Camilla Ongre er jurist og kommer fra Post- og teletilsynet, der hun blant annet har jobbet med EU-relaterte saker på post- og teleområdet. Hun har også tidligere jobbet på EU-delegasjonen, da som finansråd på områdene skatt, avgift og toll. 

Samferdselsråden har oppgaver og roller som er svært viktige for Samferdselsdepartementet, både som lyttepost, kontaktpunkt, informasjonsformidler og posisjonsformidler.

I tillegg til samferdselsråden har EU-delegasjonen også en lokalt ansatt samferdselsrådgiver, Aslaug Røhne, som bistår samferdselsråden. 

Samferdselsråden ved den norske EU-delegasjonen i Brussel leverer jevnlig en rapport til Samferdselsdepartementet om det som rører seg i EU innen samferdselsområdet. Ny rapport kommer vanligvis hver måned. Seneste utgave av Samferdselsnytt finner du her.

Kontaktinformasjon - samferdselsråd og samferdselsrådgiver

Mer om den norske EU-delegasjonen

Til toppen