Statens personalhåndbok publiseres nå av Lovdata

Statens personalhåndbok (SPH) publiseres nå av Lovdata. En åpen løsning med forbedret søkefunksjon er gratis tilgjengelig for alle på Lovdata.no/sph. Personalhåndboken vil midlertidig være tilgjengelig fra eksisterende lenker.

- Den elektroniske versjonen av Statens personalhåndbok (SPH) er fornyet og forbedret, og har fått en naturlig plassering i Lovdata sammen med de øvrige rettskildene. SPH på Lovdata gir flere muligheter for praktisk og individuell tilpasning for den enkelte bruker, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner.

Den nye elektroniske SPH inneholder flere verktøy for brukerne av personalhåndboken. En åpen løsning med forbedret søkefunksjon er gratis tilgjengelig for alle på Lovdata.no/sph. Gjennom Lovdata Pro kan man registrere seg som personlig bruker av Lovdata og SPH. Dette gir mulighet for å lagre egne merknader til bestemmelsene og egne mapper med informasjon (utvalg), som også kan deles med grupper av brukere.

- Ved innlemmingen av SPH i Lovdata utnytter vi den eksisterende teknologien til å gi bedre tjenester til forvaltningen. Jeg tror vi nå vil få enda flere fornøyde brukere av Statens personalhåndbok, sier statsråd Sanner.

SPH på Lovdata.no/pro vil være tilgjengelig for de ansatte gjennom virksomhetenes eksisterende brukeravtaler med Lovdata. Den enkelte ansatte får tilgang til Lovdata Pro ved å bruke virksomhetens brukernavn og passord, og deretter registrere en egen personlig id.

Lovdata.no finnes informasjon og veiledning om bruk av Lovdata Pro.

Personalhåndboken vil midlertidig være tilgjengelig fra eksisterende lenker.

Til toppen