Vis heile kalenderen

04.05.2017

 • Brussel

  Erna Solberg| Statsministerens kontor

  Sted: Brussel

  Om ettermiddagen er statsministeren i Brussel for EU- og NATO-møte. Tema for møta er mellom anna europeisk samarbeid og sikkerheitspolitikk.

  Kl. 14.30: Statsministeren møter EUs kommisjonspresident Jean-Claude Juncker saman med EØS- og EU-minister Frank Bakke-Jensen. Det er mogleg å fotografere ved starten av møtet. Møtet finn stad i Belaymont. Det vert eit kort pressemøtet etterpå.

  Kl. 16.00: Solberg og Bakke-Jensen møter EUs rådspresident Donald Tusk. Møtet finn stad i Europa-bygget. Det vert eit kort pressemøte ved avslutninga av møtet.

  Kl. 17.30: Møte i NATOs hovudkvarter mellom statsminister Erna Solberg og generalsekretær Jens Stoltenberg. Det er mogleg å fotografere ved starten av møtet. Solberg og Stoltenberg er tilgjengelege for presse etter møtet.

  Pressefolk må ha akkreditering til både EU og NATO. Presse som ønskjer å dekke møta må sende e-post til smkinfo@smk.dep.no.

  Pressekontaktar i Brussel er statssekretær Sigbjørn Aanes, telefon 928 87 886 og kommunikasjonssjef Trude Måseide, telefon 957 26 510.

Til toppen