Gratulasjoner til verdensmestere i ski

Gratulasjoner fra statsminister Erna Solberg til norske verdensmestere i Ski-VM i Falun.

Søndag 1. mars
Søndag ettermiddag gratulerte statsminister Erna Solberg gullvinneren med følgende hilsen:

"Gratulerer til Petter Northug med gull på femmila! Den innhentingen på slutten er en utrolig prestasjon! Tusen takk for en formidabel avslutning på et fantastisk VM av de norske løperne.
Vennlig hilsen Erna Solberg"

Lørdag 28. februar
Statsminister Erna Solberg sendte lørdag kveld følgende hilsen til det norske hopplaget som tok VM-gull i laghopp:

"Gratulerer til Anders Fannemel, Rune Velta, Anders Bardal og Anders Jacobsen med en overbevisende og imponerende seier i laghopp!
Med vennlig hilsen Erna Solberg"

Statsminister Erna Solberg var til stede i Falun tidligere på dagen lørdag, og gratulerte Therese Johaug (gull) og Marit Bjørgen (sølv) etter 30-kilometeren.

"Gratulerer så mye! Både til Therese Johaug, men også til Marit Bjørgen. Takk for nok en fantastisk dag for oss nordmenn her i Falun."

Fredag 27. februar
Statsministeren var til stede på Lugnet stadion i Falun fredag, og gratulerte de norske gullguttene Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth, Anders Gløersen og Petter Northug etter stafettseieren:

"Et helt folk har fått en utrolig god start på helgen. Gratulerer så mye! Dere har en fantastisk evne til å ta det når det gjelder."

Torsdag 26. februar
Statsministeren sendte torsdag gratulasjoner til de norske gulljentene i Falun:

"Gratulerer med overlegen seier i stafetten, Heidi Weng, Therese Johaug, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Marit Bjørgen!
Med vennlig hilsen Erna Solberg."

Søndag 22. februar
Statsministeren sendte søndag følgende gratulasjon til norske skiverdensmestere i Sverige:

"Gratulerer til Ingvild Flugstad Østberg, Maiken Caspersen Falla, Finn Hågen Krogh og Petter Northug med VM-gull på sprintstafettene. Jeg er imponert over den norske gullfangsten i Falun.
Med vennlig hilsen Erna Solberg."

Lørdag 21. februar
Statsminister Erna Solberg sendte lørdag gratulasjoner til norske VM-deltakere i Falun:

"Gratulerer Rune Velta med gullmedalje i hopp normalbakke under VM i Falun. Jeg er imponert over hvordan du stod frem og gjennomførte gullhoppet da det gjaldt som mest. 
Hilsen Erna Solberg"

"Gratulerer Therese Johaug med gull på 15 kilometeren i VM. Imponerende rykk! Gratulerer også til Astrid Uhrenholdt Jacobsen med sølv-medalje på dagens øvelse. Vi er stolte av dere!
Hilsen Erna Solberg"

Torsdag 19. februar
Statsminister Erna Solberg gratulerte torsdag Marit Bjørgen og Petter Northug med gullene i langrennssprinten i Ski-VM i Falun:

«Takk for en forrykende start på verdensmesterskapet i ski! Gratulerer med gullene på sprinten, Marit Bjørgen og Petter Northug!
Hilsen Erna Solberg».

Til toppen