Gratulerer med super innsats i Yrkes-VM!

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen gratulerer Yrkeslandslaget med kjempefin innsats, med to gull og i tillegg 12 Medal of Excellence i Yrkes-VM i Sao Paulo 2015.

Det ble gullmedalje i helsefag til Jenny Marlen S. Fossan fra Oslo og Balsfjord, og gull til industrimekaniker Martin Østnor fra Sørli i Lierne kommune. 

- Gratulerer med kjempefin innsats. Dere er fantastiske ambassadører for yrkesfagene, og dere får opp interessen for fagene. Når andre ser hva dere presterer og at dere synes det er morsomt å konkurrere, så kan det få dem til å ta i et ekstra tak på skolen eller i lærebedriften. Dere viser hvor mange flinke yrkesfagelever Norge har og hvilke muligheter yrkesfag gir, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Norge tok 14 av 18 mulige Medal of Excellence, det ble dermed uttelling til 14 av 18 yrker, samtidig gjorde de fire siste det også veldig bra. - Jeg tror vi aldri har fått så mange Medal of Excellence noe år tidligere, sier sekretariatsleder for WorldSkills Norway, Elisabeth Lange.

Bilde av yrkeslandslaget.
Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har møtt det norske yrkeslandslaget. -Dere er strålende ambassadører for yrkesfagene, sier Røe Isaksen.

Se alle resultatene og bilder fra #yrkesvm #norgesviktigstelandslag

Til toppen