Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol til Viken fylke tirsdag 25. januar

Ingvild Kjerkol skal blant annet besøke vaksinesenteret i Sarpsborg og få en orientering om Rask psykisk helsehjelp og ACT-team i Mosseregionen. Hun skal også besøke apotek på Ski Storsenter som bistår Nordre Follo med koronavaksinering.

Kl. 10.00-11.30: Østfold Pensjonistforbund

Pensjonistforbundet og Østfold Arbeiderpartiets veteranutvalg arrangerer konferanse om eldreomsorg. Statsråden vil holde innlegg og svare på spørsmål.

Adresse: Folkets hus, Greåker, Revyvn. 2A  

Kl. 11.45-12.30: Sarpsborg vaksinesenter

Sarpsborg kommune har gjennom koronapandemien vært tidlig ute med vaksinasjon. I løpet av uke fire vil kommunen ha gitt tilbud om tredje dose til alle innbyggere som er 18 år eller eldre. Dette skal markeres på vaksinesenteret. Statsråden vil møte ansatte og innbyggere som skal vaksineres.   

Adresse: Bjørnstadveien 20. Rett ved Quality Hotel

Kl. 14.15-15-15: Rask psykisk helsehjelp og ACT-team i Mosseregionen

Ingvild Kjerkol besøker Rask psykisk helsehjelp og ACT-teamet i Mosseregionen. Rask psykisk helsehjelp er et lavterskeltilbud til personer over 18 år med angstlidelser, depresjon eller søvnproblemer. ACT-team er et tverrfaglig og oppsøkende helseteam som møter mennesker med alvorlige psykiske lidelser og deres pårørende. Statsråden får høre om tilbudene og skal møte ansatte og bruker. Pressen er velkommen til å delta, men kan ikke være til stede når Kjerkol møter bruker.

Adresse: Larkollveien 7, Bresandbygget, 2.etg.

Kl. 16.00-16.30: Apotek 1 på Ski Storsenter

Kommuner som ønsker det kan få bistand fra apotek til koronavaksinasjon. Apotek 1 på Ski Storsenter vaksinerer omtrent 40 personer per dag. Statsråden skal møte ansatte på apoteket, leder for smittevernet i Langhus og personer som skal vaksineres.

Adresse: Apotek 1, Ski storsenter. Apoteket ligger mellom Vinmonopolet og McDonalds.

Pressen er velkommen til å delta, og statsråden er tilgjengelig for intervju.

Kontakt: Kommunikasjonsrådgiver Per Aubrey B. Tenden 90 09 10 62