Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Helseminister Bent Høie til Tønsberg og Larvik tirsdag 5. juni

Bent Høie skal åpne Tønsbergregionens nye legevakt. Legevakten vil dekke 100.000 innbyggere i Tønsberg, Re, Færder og Holmestrand kommune. I Larvik skal statsråden besøke ambulansefag på Thor Heyerdahl videregående skole.

Program:

Kl. 10.00 – 11.30: Bent Høie skal åpne Tønsbergregionens nye legevakt. Legevakten vil inneholde flere spesialfunksjoner. Det er blant annet egne rom for dem som har vært utsatt for vold og overgrep, egne akkuttrom og brannskaderom og smitterom med egen inngang. Legevakten vil også ha en døgnbemannet sengepost med 13 plasser for dem som ikke trenger sykehusinnleggelse, men som har behov for behandling og tilsyn.

Adresse: Kjellengveien 2 B, 3125 Tønsberg  

Kl. 12.15-13.30: Helseministeren skal besøke ambulansefaglinjen på Thor Heyerdahl videregående skole. En utdannelse innen ambulansefag gir mulighet til å jobbe med akuttmedisinsk behandling og transport av pasienter. Statsråden vil få en orientering om ambulansefaget og treffe elever og ansatte. Skolen er opptatt av at undervisningen skal være så realistisk som mulig, og har blant annet en egen ambulanse i klasserommet med kameraer både inni og utenfor.

Adresse: Hoffs gate 6, 3262 Larvik

Pressen er velkommen til å delta. Statsråden er tilgjengelig for intervju.

Til toppen