H.K.H. kronprins Haakon besøker St. Petersburg 25. til 27. februar

Priv. til red.

Kronprins Haakon besøker St. Petersburg i februar 2014. Kronprinsen reiser sammen med tre statssekretærer; fra Nærings- og fiskeridepartementet, Olje- og energidepartementet og Utenriksdepartementet. Kronprinsen skal blant annet fremme norsk næringslivssatsing i St. Petersburg og Leningrad fylke.

Kronprins Haakon besøker St. Petersburg i februar 2014. Kronprinsen reiser sammen med statssekretær Dilek Ayhan fra Nærings- og fiskeridepartementet, statssekretær Kåre Fostervold fra Olje- og energidepartementet og statssekretær Bård Glad Pedersen fra Utenriksdepartementet. Kronprins Haakon skal blant annet fremme norsk næringslivssatsing i St. Petersburg og Leningrad fylke.

Onsdag 26. februar åpner kronprins Haakon Jotuns nye fabrikk i Fjodorovskoje næringspark i Leningrad fylke og deltar på et næringslivsarrangement organisert av Norsk-Russisk Handelskammer.

Videre vil Kronprinsen delta i en Intsok-workshop knyttet til et norsk-russisk samarbeidsprosjekt i nordområdene og på et reiselivsseminar i regi av Innovasjon Norge.

Kronprins Haakon vil også holde et innlegg om nordområdene på Baltic State Technical University, som i over 23 år har hatt et forsknings- og utdanningssamarbeid innenfor økonomi og ledelse med Universitetet i Nordland.

På kvelden 26. februar vil Kronprinsen delta på en sjømatmottakelse med representanter for myndigheter, sivilt samfunn og næringsliv.

Media som ønsker å dekke besøket må registrere seg innen 4. februar på press@mfa.no.

For spørsmål, ta kontakt med Kristin Jørgensen Hafseld: khj@mfa.no, tlf.: 23 95 03 08

Til toppen