Høie ny helse- og omsorgsminister

Bent Høie ble 16. oktober utnevnt til statsråd i Helse- og omsorgsdepartementet.

- Helse er et område som betyr mye for mange. Regjeringsplattformen vår er ambisiøs på dette området. Jeg ser fram til å sette den ut i livet, sier helse- og omsorgsministeren.

Ny helse- og omsorgsminister Bent Høie
Ny helse- og omsorgsminister Bent Høie på vei inn til nøkkeloverrekkelse i Helse- og omsorgsdepartementet. Han ble fulgt inn av departementsråd Bjørn Inge Larsen.(Helse- og omsorgsdepartementet)

Høie er 42 år gammel og kommer fra Randaberg kommune i Rogaland. Han har representert Høyre på Stortinget siden april 2000. I siste stortingsperiode har han vært leder av Stortingets helse- og omsorgskomite. Høie er utdannet ved Norsk hotellhøgskole. Han har vært 2. nestleder i Høyre siden 2010.

Anne Grethe Erlandsen (H), Lisbeth Normann (H), Astrid Nøklebye Heiberg (H) og Cecilie Brein-Karlsen (FrP) er utnevnt til statssekretærer for helse- og omsorgsministeren. Fredrik Wang Gierløff (H) er ansatt som statsrådens politiske rådgiver.

Les mer om helse- og omsorgsminister Bent Høie

 
 

 

 

Følg Helse- og omsorgsdepartementet på FacebookFølg oss på Facebook       Følg Helse- og omsorgsdepartementet på Twitter Følg oss på Twitter

Til toppen