Presseinformasjon

Statssekretær Bokhari i Etiopia

Statssekretær Laila Bokhari besøker 28.-29. november Addis Abeba for å delta på møter om helse, utdanning og likestilling, samt følge opp Norges partnerskap med Den afrikanske union (AU).

– Det er svært positivt at etiopiske og norske aktører innenfor helse og utdanning går sammen for å styrke helseinstitusjoner i Etiopia. Utveksling av kunnskap og teknologi bør være sentralt innenfor enhver utviklingsstrategi, sier statssekretær Bokhari.

Statssekretæren innleder 28. november på en konferanse om norsk-etiopisk samarbeid innen helse og høyere utdanning. Konferansen arrangeres av Oslo Universitetssykehus, i samarbeid med ambassaden i Addis Abeba. Den 29. november deltar Bokhari på Fredskorpsets partnerforum.

Under besøket vil statssekretær Bokhari også ha samtaler med etiopiske myndigheter, herunder kvinne- og barneminister Demitu Hambisa. Hun møter videre AUs spesialutsending for kvinner, fred og sikkerhet, Bineta Diop, representanter for norske frivillige organisasjoner og ledere for flere av FNs særorganisasjoner i Etiopia.

Pressekontakt: UDs pressevakt på 23 95 00 02

Til toppen