Vis hele kalenderen

18.08.2015

 • Næringsministeren møter gründere på Gjøvik

  Monica Mæland| regjeringen.no

  Adresse: Brennerigata 1, 2815 Gjøvik

  Sted: Vitensensenteret Innlandet

  Kun for pressen

  - Norge trenger flere gode gründere! Ofte er det gjennom nyetablerte og raskt voksende bedrifter at nye ideer og produkter kommer inn i markedet. Derfor er det avgjørende at Norge er et godt land å starte og utvikle ny virksomhet i, sier næringsminister Monica Mæland.

  Næringsministeren har invitert til møte for å få innspill til arbeidet med regjeringens gründerplan, som skal legges frem i løpet av 2015.

  - En vanlig utfordring for gründere er tilgang på penger i de tidlige fasene. Vi må legge til rette for at de kan videreutvikle sine ideer. For fremtidens arbeidsplasser vil bli skapt av mennesker som tør å satse, sier næringsminister Monica Mæland, sier næringsministeren.

  Gründere, kapitalaktører, kommersialiseringsaktører og representanter fra offentlige investeringstjenester er invitert til å komme med råd og innspill.

  Praktisk informasjon
  Hva: Innspillsmøte til regjeringens gründerplan
  Når: Tirsdag 18. august kl 10:30-13:30
  Hvor: Vitensensenteret Innlandet, Brennerigata 1, Gjøvik

  Skriftlige innspill
  Næringsministeren oppfordrer de som ikke kan delta på et møtet til å sende inn skriftlige innspill til Nærings- og fiskeridepartementet ved postmottak@nfd.dep.no. Disse innspillene vil være offentlige.

Til toppen