Intoleranse en stor utfordring for Europa

SE VIDEO

− Kampen mot intoleranse i Europa krever politisk lederskap, at europeiske institusjoner engasjerer seg og at hver og en av oss tar ansvar, oppsummerer statssekretær Torgeir Larsen konferansen om intoleranse og spredningen av hatefulle ytringer på nett. Se video.

− Kampen mot intoleranse i Europa krever politisk lederskap, at europeiske institusjoner engasjerer seg og at hver og en av oss tar ansvar, oppsummerer statssekretær Torgeir Larsen konferansen om intoleranse og spredningen av hatefulle ytringer på nett.

Konferansen var et samarbeid mellom Europarådet og Utenriksdepartementet gjennom EØS-midlene, og ble arrangert i Budapest 27.-28. november.

Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland og George Soros, styreleder i Open Society Institute, åpnet konferansen. Statssekretær Torgeir Larsen i Utenriksdepartementet holdt avslutningsinnlegget.

Nedenfor kan du se Larsens oppsummering av den to dager lange konferansen som samlet blant annet forskere, nettaktivister, frivillige organisasjoner samt representanter for sosiale medier og tradisjonelle medier, som BBC.

Se fem deltakere, inkludert Facebook, oppsummere sine inntrykk fra konferansen.

Til toppen