Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Invitasjon til seminar og offentlig anskaffelse av mat i Sandefjord

24. oktober arrangerer Landbruks- og matdepartementet sammen med Fylkesmannen i Vestfold og Telemark en konferanse om gode løsninger for offentlig innkjøp av lokal mat og drikke. Dette er en av aktivitetene under "Gylne Måltidsøyeblikk" som skal bidra til økt fokus på og salg av lokalmat og mer matglede.

"Gylne Måltidsøyeblikk" er et prosjekt som skal bidra til økt mat- og måltidsglede, og bedre mattilbud for eldre som bor hjemme og på institusjon.

- Programmet for konferansen er satt og alle er velkomne til å delta. Målgruppen er anbuds- og innkjøpsansvarlige og ledere i kommuner og fylker, enhetsledere i offentlige og private sykehjem, kriminalomsorg, brukerutvalg og innkjøpssamarbeid, sier landbruks- og matminister Olaug Bollestad.

Ønsket er å øke innkjøp av lokal mat og drikke, samt skape matglede og bedre helse i befolkningen. I Matnasjonen Norge er dette viktige elementer. Kjøp og salg av mat og drikke er tett koblet til ressursutnyttelse og matsvinn. Dette er temaer som vil bli løftet frem under konferansen.

- Kom med deres forventninger og utfordringer og vi skal hjelpe til med å finne de gode svarene, sier Bollestad.

Tid: 24. oktober 2019, kl. 10.00

Sted: Scandic Park Hotell Sandefjord

Påmeldingsfrist: Det er begrenset antall plasser, så første mann til mølla.

Påmelding: [email protected]  

Kontaktperson:
Stine Sem, seniorrådgiver i Landbruks- og matdepartementet
E-post: [email protected]
Tlf: 22 24 91 19.

Gode løsninger for offentlig innkjøp av lokal mat og drikke - Foredrag fra konferansen 24. oktober:

Til toppen