Årets julekort fra statsministeren

Dette innholdet er mer enn 4 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Statsministeren sender hvert år julekort til svært mange mennesker. Som i fjor arrangerer vi nå en konkurranse for å finne fram til hva som skal være motivet på årets julekort.

Statsministeren har trukket lodd blant alle fylkene, og resultatet er at årets julekortmotiv skal være fra Vest-Agder.

Du kan sende inn ditt favoritt vintermotiv fra fylket innen 14. oktober, og kanskje er det du som blir trukket ut til å få ditt motiv på årets julekort.

(Se vilkår og betingelser for konkurransen under bildet.)

Statsminister Erna Solberg har nettopp trukket ballen med Vest-Agder på. I bollen lå det én ball for hvert fylke, bortsett fra Hordaland, som ble trukket ut i fjor. Statsministeren trakk Vest-Agder!
Statsminister Erna Solberg har nettopp trukket ballen med Vest-Agder på. I bollen lå det én ball for hvert fylke, bortsett fra Hordaland, som ble trukket ut i fjor. Statsministeren trakk Vest-Agder! Foto: Statsministerens kontor

Vilkår og betingelser
Arrangør av konkurransen er Statsministerens kontor (SMK). Ved å delta i konkurransen, aksepterer man konkurransevilkårene:

  • Motivet må være fra Vest-Agder fylke. Primært vintermotiv.
  • Du kan sende inn opptil tre bidrag. Disse sendes på e-post til julekort@smk.dep.no.     
  • Frist for innsending av bidrag er 14. oktober 2016.
  • Motivet kan ikke være publisert tidligere. Dette gjelder likevel ikke privat bruk på sosiale medier.
  • Du kan kun delta med motiver du selv har laget eller fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.
  • Motivet må være i høyoppløselig trykkvalitet. Dersom du sender inn foto, kan det være tatt med ‘vanlig’ kamera eller med mobilen.

Samtykke til publisering av vinnere og bilder
Vinneren vil få tilbud om at hans eller hennes bilde blir motiv for statsministerens julekort i år. Dersom ditt bilde plukkes ut som vinner, blir du kontaktet av SMK. Eventuell senere kommersiell bruk av bildet må godkjennes av SMK. Bildet kan likevel fritt deles gjennom egen bruk i sosiale medier. Av hensyn til kvaliteten på julekortet kan det bli nødvendig å foreta mindre justeringer i vinnerbildet før det brukes.

Vinnerbildet kåres av en jury bestående av statsministeren selv, representanter fra Statsministerens kontor og en fotograf. Vinnerbildet kåres basert på skjønn.

Fotograf vil bli kreditert med navn.

Video fra trekningen av fylke 14. september.