KS' konferanse "Frivillighetens deltakelse og medskaping i kommune-Norge"

Dette innholdet er mer enn 7 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Kommunesektorens organisasjon (KS) arrangerte 27. november 2013 konferansen "Frivillighetens deltakelse og medskaping i kommune-Norge". Statssekretær Knut Olav Åmås i Kulturdepartementet understreket at frivillighet er et spesielt viktig satsingsområde for regjeringen, og at frivilligheten skal gjøres friere fra politisk styring.

Statssekretær Knut Olav Åmås, Odd Einar Dørum, ordfører Lene Conradi og områdedirektør Helge Eide på KS-konferansen 27. nov. 2013. FOTO: Gerardo Poblete/KS

Kommunesektorens organisasjon (KS) arrangerte 27. november 2013  konferansen "Frivillighetens deltakelse og medskaping i kommune-Norge". Statssekretær Knut Olav Åmås i Kulturdepartementet understreket at frivillighet er et spesielt viktig satsingsområde for regjeringen, og at frivilligheten skal gjøres friere fra politisk styring.

- Regjeringen vil bidra til at frivilligheten vokser frem nedenfra der ideene og ressursene finnes. Det er lokalt man kjenner sine muligheter og utfordringer best - derfor er det viktig å ta utgangspunkt i det lokale og at det er mange måter å samhandle og samarbeide på, sa Åmås.