Vis hele kalenderen

23.01.2014

 • Kunnskapsministeren besøker Stavanger og Sandnes

  Torbjørn Røe Isaksen| regjeringen.no

  Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen besøker Stavanger og Sandnes. I løpet av dagen skal han besøke både barnehage, skole, videregående skole og Universitetet i Stavanger.

   

  Program

  0915-1015: Smeaheia skole i Sandnes. Kunnskapsministeren har lagt merke til at skolen har gode resultater på nasjonale prøver i regning, og kommer til skolen for å lære mer om hvordan de jobber med matematikkundervisningen. Statsråden skal også bli med i en matematikktime for 5. trinn på skolen.

   

  1100-1200: Auglend barnehage i Stavanger. Stavanger kommune har satset offensivt på tiltak for å rekruttere barnehagelærere og utvikle kvaliteten på barnehagene.  Kunnskapsministeren kommer til Auglend barnehage for å møte barn og voksne, og for å bli orientert om kommunens satsing på barnehagene.

   

  1230-1400: Godalen videregående skole. Rogaland er landets største fagopplæringsfylke, og resten av landet har mye å lære av Rogalandsmodellen. Kunnskapsministeren besøker Godalen videregående skole for å lære mer om fag- og yrkesopplæringen i Rogaland. Besøket starter med lunsj i Restaurant Utsikten, hvor elevene har tilberedt maten. Fra klokken 1300 blir det skolevandring hvor statsråden og andre inviterte får møte lærere og elever.

   

  1550-1630: Universitetet i Stavanger. Regjeringen ønsker at flere universiteter, høyskoler og forskningsmiljøer samarbeider tettere med næringslivet. Samarbeidet med oljeindustrien har gjort Universitetet i Stavanger til et ledende forskningsmiljø for økt oljeutvinning. Kunnskapsministeren vil møte studenter, universitetsansatte og representanter fra oljeindustrien som vil fortelle hvordan de samarbeider for å skape verdiskapning og innovasjon. 

Til toppen