Presseinvitasjon:

Landbruks- og matminister Bård Hoksrud til Mosjøen

Tirsdag 4. desember reiser landbruks- og matminister Bård Hoksrud og statssekretær Anne Bramo i Helse- og omsorgsdepartementet til Mosjøen for å delta på inspirasjonsdagen om mat for eldre. Etter seminaret skal de besøke Vefsn storkjøkken. Deretter går turen til landbruksskolen.

Program for Bård Hoksrud i Mosjøen 4. desember:

kl. 10:30

Inspirasjonsdag om matglede for eldre
Landbruks- og matminister Bård Hoksrud og statssekretær Anne Bramo i Helse- og omsorgsdepartementet skal holde innlegg på inspirasjonsdagen om mat for eldre som arrangeres av Landbruks- og matdepartementet i samarbeid med Fylkesmannen i Nordland. 
Adresse: Mosjøen vgs. Kirkegt. 9, 8656 Mosjøen.

kl. 13:00

Besøk hos Vefsn storkjøkken
Hos Vefsn storkjøkken får Hoksrud og Bramo smake på maten som blir tilberedt for de eldre. Det blir også omvisning og orientering om måten storkjøkkenet produserer og serverer mat til institusjoner. 
Adresse: Nyrudvegen 12, 8657 Mosjøen.

kl. 14:30 Landbruks- og matminister Bård Hoksrud besøker Landbruksskolen i Mosjøen. Skolen har ny og topp moderne storfefjøs, ridehall, eget ysteri, og har grønt reiseliv, lokalmat og videreforedling som en del av sitt undervisningsopplegg. Temaet er unge bønder og betydningen av rekruttering til landbruket. 
Adresse: Honggardsvegen 33, 8658 Mosjøen.

Pressekontakt for landbruks- og matminister Bård Hoksrud: 
Kaja Godager, rådgiver. Mobil: 919 19 893.

Til toppen