Lien møtte Portugals president og energiminister i Oslo

Olje- og energiminister Tord Lien møtte tirsdag Portugals president Anibal Cavaco Silva og minister for miljø, arealplanlegging og energi, Jorge Moreira da Silva, i Oslo.

President Anibal Cavaco Silva deltok først på et frokostmøte sammen med en rekke representanter fra både norsk og portugisisk næringsliv. Deretter diskuterte Lien temaer av felles interesse i et bilateralt møte med sin portugisiske kollega Jorge Moreira da Silva. Blant temaene som ble diskutert var det europeiske gassmarkedet.

 -  Å erstatte bruken av kull med gass er en av de mest effektive måtene for å redusere klimagassutslippene. Norge er i dag Vest-Europas største produsent av naturgass, og vil være en stabil leverandør av gass til Europa også i fremtiden, sier olje- og energiminister Tord Lien. Olje- og energiminister Tord Lien og Portugals president Anibal Cavaco Silva. Foto: Vengen/OED

(Olje- og energiminister Tord Lien og Portugals president Anibal Cavaco Silva. Foto: Vengen/OED)Lien og Portugals minister for miljø, arealplanlegging og energi, Jorge Moreira da Silva. (Lien og Portugals minister for miljø, arealplanlegging og energi, Jorge Moreira da Silva.Foto: Vengen/OED)

Til toppen