Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Meld deg på Bionæringsdagen

Trenger du råd om hvordan du kan søke støtte til forsknings- og utviklingsprosjekt hos Forskningsrådet? Det og mye annet kan du lære på webinaret Bionæringsdagen den 18. juni.

Nå kan du enkelt lære mer om Forskningsrådets utlysninger, finne passende samarbeidspartnere og la deg inspirere av andre aktører som lykkes med forskning og utvikling. Webinaret passer både små og mellomstore bedrifter som ønsker å arbeide mer innenfor forskning og utvikling.

– Jeg vil rose bedrifter som satser på forskning og utvikling. De gir oss kunnskap og kompetanse som har stor samfunnsverdi, sier landbruks- og matminister Olaug Bollestad.

Landbruks- og matdepartementet gir støtte til landbruks- og matforskning gjennom tildelinger til Forskningsrådet og Forskningsmidler over jordbruksavtalen. Støtten skal gå til forskningen innen jordbruk, skogbruk, reindrift, og andre landbaserte bionæringer og bioressurser. Bærekraftig matproduksjon, matsikkerhet, mattrygghet, dyrehelse og dyrevelferd er viktige områder i forskningen.

 

Til toppen