Mottakelse for norske kunstnere og artister i Parkveien

Kulturminister Linda Hofstad Helleland og utenriksminister Børge Brende inviterer til mottakelse i Regjeringens representasjonsbolig 26. september. Interessen for norske og nordiske kunst- og kulturuttrykk er sterk og økende, og norske kunstnere markerer seg på stadig flere internasjonale arenaer. Denne innsatsen ønsker regjeringen å markere og synliggjøre.

– Vi ønsker å anerkjenne og hylle våre mange fantastiske enkeltkunstnere og artister. Jeg er glad for at så mange som 250 av våre fremste kulturaktører med suksess i utlandet har takket ja til å komme på denne mottakelsen. Vi er flinke til å hylle våre idrettsutøvere, og vi ønsker å markere den samme stoltheten for våre kunstneres prestasjoner, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland.

Medier inviteres til å være til stede de første 35 minuttene av mottakelsen. Journalister som ønsker å være til stede må melde seg på til epostadresse KUDinfo@kud.dep.no eller på tlf 95755213. Det er viktig å møte opp i god tid (før 1730) for registrering og scanning av utstyr i Riddervoldsgate 2. Husk pressekort.

Tid for mottakelsen: kl 1800-2000, 26. September 2017

Sted: Regjeringens representasjonsbolig, Parkveien 45

For spørsmål om arrangementet: Ta kontakt via Kulturdepartementets vakt-tlf: 95755213

Til toppen